Specials

The most beautiful things are not perfect, they're special!

Be beautiful

€85
Laat je in de watten leggen met het volledige Be Beautiful pakket : kleine gelaatsverzorging, manicure én make-up. Ik tover je om tot een echte beauty, zodat je al stralend de wereld kunt veroveren.

Fabuleus

€85
Kleine gelaatsverzorging met persoonlijk make-up advies. Ik zorg ervoor dat je fabuleus de deur uit gaat.

Good morning

€95
Geniet van een verkwikkende gelaatsverzorging en een ontspannende gezichtsmassage. Ons Good Morning arrangement is de ideale manier om de dag fris en monter te beginnen. Bovendien zorg ik voor een heerlijk ontbijt.

Afternoon blush

€65
Een kleine gelaatsverzorging, terwijl ik je verwen met een heerlijk tasje thee en iets lekkers, klinkt niet slecht, toch? Als kers op de taart ga je naar buiten met een nieuw kleurtje voor je nagels.

Party blush

€75
De Hollywoodsterren hebben het al langer ontdekt: met een zuurstofbehandeling wordt je gelaat grondig gereinigd en krijgt je huid een enorme boost. Nadien breng ik een feestelijke make-up aan en krijg je een glaasje bubbels. Let the party begin!

Pretty mommy

€55
Je bent zwanger en kan wel eens een moment voor jezelf gebruiken? Of je wil iemand verrassen die net mama is geworden? Dan zorg ik ervoor dat de mama volledig tot rust komt met een zalige gelaats- en hoofdmassage. Daarna krijg je een uitgebreide manicure voor mooie en verzorgde nagels. Eventueel is een aangepaste formule ook mogelijk.

Duo blush

€110 voor 2 personen
Soms is het nodig om wat quality time in te lassen tussen moeder en dochter, samen met je zus of gewoon onder 2 vriendinnen. Jullie krijgen samen een volledige gelaatsverzorging en profiteren ervan om gezellig bij te babbelen.

Meter arrangement

€85 voor 2 personen (ongeveer 90 min)
Geniet samen met je metekind van gezellige we-time (manicure, nagels lakken, masker). Dit arrangement passen we steeds aan op leeftijd van het kind.